Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk med räkor, gurka och pepparrot

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

med smak av senap och pepparrot

Ingredienser

Instruktioner

Salta torsken och låt den vila ca en timma. Sätt ugnen på 180 grader. Dela fisken i fyra jämnstora bitar. Peppra. Ugnstek torsken cirka 15-20 minuter, eller tills den är fast och fin. Skala räkorna. Skala och kärna ur gurkan. Skär den i mindre bitar. Blanda creme fraiche och senap i en skål. Finhacka dillen. Blanda ner räkor, gurka och dill. Smaka av med salt och peppar. Riv pepparroten. Servera torsken med kokt potatis, räk- och grukröran och strö till sist över pepparroten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.