Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk med rotfruktsmos

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Härligt mos till fisken

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med moset. Skala och dela rotfrukterna i mindre bitar. Koka dessa med löken och vitkålen ca 20 min.
  2. Blanda ströbröd, mjöl och musli. Krydda blandningen. Vispa lätt ett ägg. Blanda i citronsaft. Krydda fisken. Doppa först fisken i ägget och sedan i paneringen. Stek fisken i en stekpanna.
  3. Häll av de kokta grönsakerna och mosa med elvispen. Späd med grädden och tillsätt lite smör. Krydda.
  4. Servera med bönor och smält smör eller en god olivolja.Ringla över lite balsamico. Gott till är creme fraiche blandat med hackad dill.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bocuracao 26 oktober 2008

    Detta ska jag också prova. Får köpa en bit torsk nästa gång jag åker till Haagse Markt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.