Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk med svartkaviar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Tycker man om svart kaviar så prova detta kanon (jag har gjort den flera ggr)

Ingredienser

Instruktioner

Lägg den tinade torsken i en ugns form. Salta torsken efter behag. Bred champinjon kräm över torsken strö över kaviar Häll över grädden. In i ugn på 200 gr i ca 30 min. Servera med ris eller potatis och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Irene_DA 28 maj 2008

    Det här är en av de rätter som var mycket vanliga i min matlagning i mitten av 70-talet och den är enormt god och lätt att göra. Precis som rätten "Kassler med champinjonkulle" blir den "färdig medan potatisen kokar".

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.