Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk med tomat och oliver

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Flå helst tomaterna, alltså doppa dem ca 30 sekunder i kokande vatten så att man kan dra bort skalet. Skär dem i skivor. Bottna en ugnsform med tomaterna. Salta och peppra fisken. Lägg den ovanpå tomaterna i formen. Skär soltorkade tomater och urkärnade svarta oliver i bitar och strö över. Toppa med riven eller smulad fetaost. Baka i ugnen ca 10 minuter eller till dess fisken är precis genomkokt, köttet ska bli vitt.Servera förslagsvis med kokt potatis eller potatismos.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Majasaga 31 maj 2010

    Hej här kommer ett gott fiskrecept

  • berggrenskan 10 februari 2011

    Nej, detta var inte för oss. Tråkig fiskrätt

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.