Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk på franska

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ser gott ut och är gott.

Ingredienser

Instruktioner

Låt torskfiléerna tina. Skala morötter och palsternacka. Skölj purjon. Finstrimla allt fint. Koka upp vatten med buljongtärning i en låg vid kastrull. Lägg i det strimlade. Låt koka sakta under lock i fem minuter. Lägg på torskfiléerna. Koka på ytterst svag värme precis till dess att de är genom kokta, 5 - 8 minuter. Häll av buljongen i en kastrull. Blanda vetemjölet med lite vatten. Häll i, rör om och låt småkoka några minuter. Rör i creme fraiche. Smaka av. Häll såsen över fisk och grönsaker. Strö på kryddgrönt. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.