En maträtt som jag har gjort många gånger.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Tack för ett mycket bra recept. Enkelt men mycket mycket gott! Alla blev mycket nöjda. Hade pangasiusfiléer hemma och använde det istället för torsk. Det blir högsta betyg!
Ååå va´gott det blev! Jag hade ingen persilja så jag tog vad jag hade i växthuset; basilika, gräslök, timjan och dill i stället. Och så använde jag cayennepeppar i stället för vitpeppar. Jag hade bara matlagningsgrädde hemma så den blandade jag med majsenamjöl för att det inte skulle bli för tunnt. Torsken var fiskad av min man, och då blir det ju ännu godare så klart! Hela familjen tyckte det var jättegott, inklusive båda tonårskillarna, så allt tog slut...ingen lunchlåda.
Recepet blev mycket gott och alla åt med glada miner. Fisk är inte favorit hos min ena son. Gott betyg! Tyvärr skikta sig såsen.
Jättegott och enkelt att göra går bra att använda en billigare fisksort också
Underbar! Gräddade på 225 i 45-50 min, för att fisken inte var riktigt färdig tinad, supergott! Serverade med kokt potatis och kokta grönsaker:) Denna rätt kommer jag göra flera gånger!! Tack.