Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk under tomattäcke

 
Skriv ut

GI

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smöra en ugnsfast form som rymmer den totala mängden fisk och gräddmjölk.
  3. Lägg det frusna fiskblocket i formen.
  4. Salta och peppra samt krydda med fiskkrydda. Sätt in formen i den varma ugnen och låt den stå tills fisken är knappt tinad.
  5. Blanda under tiden grädden, mjölken, kaviaren och den finklippta dillen i en skål. Skiva tomaterna.
  6. Ta ut formen och fördela de skivade tomaterna över fisken.
  7. Häll över gräddmjölken med kaviar och dill.
  8. Känn försiktigt med en gaffel om fisken är färdig, om så är fallet, strö då över osten och sätt in i ugnen ca 10 min på bara övervärme.
  9. Servera med sallad och blomkåls- eller broccolipurré.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.