Jätteenkelt och jättegott.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Prövade detta idag, och gjorde lite ändringar i receptet efter vad jag hade hemma: 2,5 dl mellangrädde istället för kaffegrädde 2 dl, en skvätt fiskfond, citronsaft och lite chilisås (stark) med vitlök för extra sting. I gengäld minskade jag mängden ketchup, kanske några matskedar. Det blev väldigt mycket sås, så jag dubblade mängden fisk. Noterade att det inte var nödvändigt att förgrädda torsken när den var tinad och jag spred ut fiskbitarna i formen. Löken och äpplena körde jag i mixer så det var väldigt snabbt och enkelt lagat. Summa summarum så blev det hela vansinnigt gott! Min man sa att det var det godaste han ätit :-) Vi hade ris till.
mycket gott. kanske 600 g varit mer lagom till toppningen.