Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk....block

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jätteenkelt och jättegott.

Ingredienser

Instruktioner

Ugn:225 grader Lägg hela torskblocket på ett ugnssäkert fat. Grädda i 20 minuter. Riv under tiden äpplena och löken. Skär paprikan i mindre bitar. Blanda äpplena, paprikan, löken, grädden och ketchupen + salt och peppar ev. lite aromat. Häll över fisken och grädda ytterligare i 20 min.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • cking 10 mars 2010

    Prövade detta idag, och gjorde lite ändringar i receptet efter vad jag hade hemma: 2,5 dl mellangrädde istället för kaffegrädde 2 dl, en skvätt fiskfond, citronsaft och lite chilisås (stark) med vitlök för extra sting. I gengäld minskade jag mängden ketchup, kanske några matskedar. Det blev väldigt mycket sås, så jag dubblade mängden fisk. Noterade att det inte var nödvändigt att förgrädda torsken när den var tinad och jag spred ut fiskbitarna i formen. Löken och äpplena körde jag i mixer så det var väldigt snabbt och enkelt lagat. Summa summarum så blev det hela vansinnigt gott! Min man sa att det var det godaste han ätit :-) Vi hade ris till.

  • dolores 14 november 2011

    mycket gott. kanske 600 g varit mer lagom till toppningen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.