Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt - Enkelt - Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina gärna torskfilén, det är inte nödvändigt men tiden i ugnen blir kortare då. Lägg torsken i en ugnsform. Salta och peppra Blanda crème fraiche, räkor och cantadou i en skål Häll blandningen över fisken Ställ in i ugnen ca 30min, värmen bör vara 225 grader.
  2. Kontrollera så att fisken är klar i mitten, köttet ska vara vitt.
  3. Servera med ris och kokta grönsaker.
  4. Enkelt - Snabbt - Gott

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • littlejohn 8 juni 2010

    Snabbt enkelt och jättegott!

  • jennykrook 15 februari 2012

    Mycket gott! Hela familjen gillade denna rätt. Kommer absolut att tillaga denna flergånger

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.