Lättrimmad torsk blir en delikatess. Häer serveras den med en sås som kompletterar fiskens fina smak.
Instruktioner
- Rimma torskfiléerna. Blanda salt och socker. Varva torsk och saltblandningen i en skål. Täck över med plastfolie och ställ i kylen cirka 2 timmar.
- Hacka de soltorkade tomaterna fint. Vispa crème fraiche med elvisp 3-4 minuter. Blanda ner tomatpuré, soltorkade tomater och basilika. Blanda väl med elvispen. Smaka av med salt och peppar.
- Ansa och hacka paprikan. Fräs den i lite matfett i en kastrull. Smula över en halv buljongtärning. Häll på 5 dl vatten och koka upp. Lägg i nudlarna och koka enligt paketets anvisningar.
- Skölj av fiskfiléerna i kallt vatten och halstra dem i olivolja 3-5 minuter på varje sida. Servera med nudlar och sås.
Publicerat den
17 januari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det var SJUKT salt......