Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torskgratäng med paprika och tomatsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Husmanskost. Enkelt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka löken och fräs den mjuk i oljan utan att den får färg. Pressa och tillsätt vitlöksklyftan och de krossade tomaterna, låt såsen puttra i 10 minuter. Finhacka och rör i chilin, salta och peppra.
  2. Halvera och kärna ur paprikorna och skär dem i strimlor. Fräs paprikan knappt mjuk i smöret. Krydda med oregano och salt och peppar. Sätt ugnen på 175 grader.
  3. Häll tomatröran i ugnssäker form. Lägg på fiskfiléerna och täck med paprikaröran. Sätt in formen i ugnen och gratinera 15-20 minuter. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Molgan 23 september 2009

    En okej fisk rätt. Tyvärr glömde jag att ha i chilifrukten, det hade nog gjort susen. Kommer att pröva den igen mvh Molgan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.