Husmanskost. Enkelt och gott
Instruktioner
- Finhacka löken och fräs den mjuk i oljan utan att den får färg. Pressa och tillsätt vitlöksklyftan och de krossade tomaterna, låt såsen puttra i 10 minuter. Finhacka och rör i chilin, salta och peppra.
- Halvera och kärna ur paprikorna och skär dem i strimlor. Fräs paprikan knappt mjuk i smöret. Krydda med oregano och salt och peppar. Sätt ugnen på 175 grader.
- Häll tomatröran i ugnssäker form. Lägg på fiskfiléerna och täck med paprikaröran. Sätt in formen i ugnen och gratinera 15-20 minuter. Servera med kokt ris.
Publicerat den
16 september 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
En okej fisk rätt. Tyvärr glömde jag att ha i chilifrukten, det hade nog gjort susen. Kommer att pröva den igen mvh Molgan