Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torskgratäng med västerbottenost

(3 kommentarer)  
Torskgratäng med västerbottenost Torskgratäng med västerbottenost
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Glutenfritt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt torskblocket tina något. Sätt ugnen på 200 grader. Plocka ner broccolin i mindre bitar och förväll i lättsaltat vatten.
  2. Skiva svampen. Lägg broccolin och svampen i en smord eldfast form. Skär torskblocket i skivor och lägg ovanpå. Krydda med salt och peppar.
  3. Blanda osten med grädden, sambal oelek och fiskfond. Häll blandningen över fisken och gratinera alltsammans i ugnen tills fisken börjar få färg, ca 25-35 minuter. Servera med potatis, citronklyftor och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • kajsavarg64 22 april 2011

    Mycket god och väldigt enkel.

  • Annipanni86 13 maj 2011

    Mycket god fiskgratäng, gjorde om det lite efter vad jag hade hemma, hoppade fiskfonden och hade i lite creme fraiche och 5 dl grädde (matlagningsgrädde), så att det täckte fisken. Blev dock lite simmigt, det enda som binder är ju osten.

  • anluk 15 januari 2015

    Jättegod fiskgratäng. Helt klart toppbetyg

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.