Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torskgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär torsken i bitar. Lägg dem i stekpannan och bryn lite nätt med smöret. Salta och peppra
  2. Tillsätt tomatkrosset och häll på soja. Skölj och skiva purjolöken, lägg i pannan tillsammans med örtkryddorna.
  3. Skölj haricotsen, skär bort stumparna, dela på mitten och lägg i pannan. Tillsätt grädden och låt det bli lagom varmt utan att fisken blir smulig.
  4. Kan ätas ensamt som det är eller till ris eller potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.