Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torskromsbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Visst kan man skära torskrommen i skivor och steka dom direkt till biffar . Men jag gör så här istället.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa torskrommen i en skål. Blanda den med ägg, citronpeppar och hackad dill.
  2. Fräs margarin i en stekpanna. Klicka ut smeten med en matsked och platta till med en stekspade. Gör ca 12 biffar. Stek biffarna ett par minuter på varje sida.
  3. Servera med citronklyfta och paprikapulver, stuvad spenat och kokt potatis.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.