Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torskrygg i purjolöksgrädde

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Gott och enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Dela torskryggen i lagom bitar.
  3. Skiva purjolök och fänkål i tunna strimlor och fräs dem mjuk i smör, de skall inte få färg. Blanda ner grädde, timjan, salt och svartpeppar. Låt allt puttra ihop i ca 5 minuter.
  4. Lägg fisken i en ugnsfast form. Häll över purjolöksgrädden. Tillaga i ugnen i ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.