Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torskrygg med bacon och gräslök

 
Torskrygg med bacon och gräslök Torskrygg med bacon och gräslök
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Säger bara super-dupergod, no more!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Salta och peppra torsken. Lägg i smord ugnsfast form. Skär bacon i mindre bitar och hacka lökarna och stek tillsammans några minuter samt låt kallna, strö sedan detta över fisken. Blanda samman alla övriga ingredienser och bred över fisken. Grädda i ca 20 min. Servera med pressad potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.