Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår


Tina fisken. Använder du färska filéer så ansa dem och ta bort eventuella ben. Vispa ihop brännvin, salt, socker, mald peppar och pepparkorn i en skål. Massera fiskbitarna med blandningen. Lägg...

4

Skrubba potatisen väl och dela i lika stora bitar. Blanda smör, salt, peppar och dill. Fördela potatisen i en långpanna och klicka dillsmöret över. stek i 200 grader i ca 10 min. Ta ut formen och rul...

4

Melon- och fetaostsallad: Skala och skiva löken. Blanda med pressad citron och honung. Skala vattenmelonen och skär i kuber. varva vattenmelon, lök, fetaost och mynta i en skål. Ringla över olja...

4-6

Finhacka löken. Fräs löken i olja i en kastrull. Tillsätt grädde, vatten och citronsaft. Låt puttra 5 minuter. Rör i senap och smaka av med salt och peppar Koka upp pastavattnet. Skär fisken i...

4

Sätt ugnen på 200 grader. Lägg fisken i en ugnsform. Salta och peppra. Vispa grädde och chilisås fluffigt. Häll detta över fisken och strö över jordnötterna. Gratinera mitt i ugnen 16-18 minuter. F...

4

Salta och peppra fisken runtom. Ansa och skär spetskålen i fyra klyftor, lägg ner dem i lättsaltat vatten och låt koka 3-4 minuter. Ta upp klyftorna och låt dem rinna av. Blanda kokosmjölk och fisk...

4

Sjud potatisen i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och låt potatisen ånga av. Passera eller pressa potatisen, blanda med smör under kraftig vispning. Rör i varm gräddmjölk till rätt konsistens. Smaka...

4

Skär torskryggen i 2-3 cm tjocka skivor. Häll ut kryddmixen på en tallrik och vänd fiskbitarna i kryddan. Sätt en stekpanna på medelhög värme och ha i smör. Stek 3 fiskbitar åt gången, ca 3 minuter på...

4

Fräs lök, pepparfrukter och currypasta i olja i en wock eller stekpanna. Blanda ner kokosmjölken och fiskbuljongen. Lägg i torskrygg eller torskfilé och låt koka upp. Sänk värmen och sjud ca 5 minuter...


Koka riset. Salta, peppra och bryn fisken i smör. Blanda grädde och ajvar relish och häll över fisken. Låt koka i 3-4 minuter i en stekpanna eller gryta. Skär zucchinin i bitar, stek dem i smö...

4

Ansa , skölj och skiva fänkål och purjolök. Ansa och skär champinjonerna i bitar. Fräs grönsakerna i en gryta med matfett. Tillsätt currypasta och rör om. Rör ner mjöl och späd under omrörning. Låt...

2

Skiva bakpotatisen i cm-tjocka skivor. Pensla med olja och färska örter, baka i ugn på 175 grader tills det mjuknat. Salta och peppra. Mixa skalad vitlök med olja. Pensla på torsken och lägg på gril...

4

Sätt ugnen på ca. 200 grader. Rensa ut det överblivna Isterbandet och lägg det i en skål. Blanda ner den finhackade löken och crème fraichen till en fast degliknande massa och smaka av med salt och...

35 min
4

Sätt ugnen på 200 grader. Torka av den lätt tinade fisken på hushållspapper. Skär i fyra bitar. Salta och peppra. Lägg en matsked pesto på varje bit och linda en skinkskiva runt. Lägg bitarna på et...

4

Sätt ugnen på 120 grader. Skrubba citronen. Riv skalet, pressa juicen (spara till senare). Blanda vatten, salt och citronskal. Rimma torsken i lagen 15 minuter. Skala och skär potatisen smått. S...

6

Koka potatisen i saltat vatten. Häll ättikan i en bunke. Knäck ner äggen (viktigt att äggulan inte går sönder) Låt stå i 10 minuter. Koka undertiden upp 3 liter vatten. När vattnet kokat vispa upp...

4

Strö salt och chiliflakes på fisken. Vispa upp ägget. Blanda panko och smulade noriblad. Vänd fisken först i vetemjöl, sedan i ägg och sist i panko med noriblad. Majonnäs: Lägg äggulorna i en bun...

4

Salta fisken. Låt den stå och rimma i rumstemperatur ca 15 minuter (den blir saftigare då). Blomkålsmos: Bryt blomkålen i mindre buketter. Koka dem mjuka i lättsaltad mjölk (½ tsk) ca 10 minuter....

4

Salta torsken och låt den stå framme ca 15 minuter medan du kokar moset, så rimmas fisken lätt. Blomkålsmos: Dela blomkålen i mindre bitar. Koka buketterna mjuka i lättsaltad mjölk ca 10 minuter....

4

Sätt ugnen på 200 grader. Pensla torsken med lite olivolja runt om och salta och peppra. Lägg fisken i en ugnsfast form tillsammans med citronklyftor och laga den i ugnen i 15-20 min. Tvätta potatis...

6

Sätt ugnen på 175 grader. Lägg torsken i en oljad ugnsform. Bred tapenade över varje bit. Ställ in i mitten av ugnen tills fisken är klar, 15-20 minuter. Hetta upp 1 msk olja i e stor stekpanna...

4

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.