Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torta di Riso (risgrynspudding)

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Perfekt avslutning på en god italiensk middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°. Koka riset i mjölken tillsammans med kanelstången under omrörning i ca 20 minuter. Låt kallna och ta sedan upp kanelstången. Rör ihop äggen, sockret och citrusskalen och blanda ned riset.
  2. Häll i risblandningen. Grädda mitt i ugnen ca 45 minuter. Låt kallna. Pudra över florsocker före servering
  3. Tips! Gott med hallon och ev. lite lättvispad grädde till puddingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.