Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tortellini al gratin

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Receptet är ur ett recepthäfte från Barilla

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka ihop tomaterna med tomatpuré, buljongtärning och vitlök. Blanda i grädden, låt det koka 5-10 minuter till, krydda och smaka av.
  2. Skölj champinjonerna hastigt, om så behövs. Skiva och fräs dem i hälften av smöret.
  3. Salta och peppra och tillsätt citronsaften. Koka tortellinin sakta i rikligt med lättsaltat vatten, 13-14 minuter och låt den rinna av väl.
  4. Lägg hälften av tortellinin i en smord gratängform med hälften av champinjonerna och tomatsåsen.
  5. Fyll på med ett nytt lager pasta, svamp och tomatsås. Lägg på resten av smöret i klickar och täck med parmesan eller skivor av annan god ost.
  6. Gratinera rätten ca 15 minuter i 225-250 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.