Receptet är ur ett recepthäfte från Barilla
Instruktioner
- Koka ihop tomaterna med tomatpuré, buljongtärning och vitlök. Blanda i grädden, låt det koka 5-10 minuter till, krydda och smaka av.
- Skölj champinjonerna hastigt, om så behövs. Skiva och fräs dem i hälften av smöret.
- Salta och peppra och tillsätt citronsaften. Koka tortellinin sakta i rikligt med lättsaltat vatten,
13-14 minuter och låt den rinna av väl.
- Lägg hälften av tortellinin i en smord gratängform med hälften av champinjonerna och tomatsåsen.
- Fyll på med ett nytt lager pasta, svamp och tomatsås. Lägg på resten av smöret i klickar och täck med parmesan eller skivor av annan god ost.
- Gratinera rätten ca 15 minuter i 225-250 grader.
Publicerat den
28 januari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar