Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tortellini al pomodoro e parmigiano reggiano - Tortellini med tomatsås och parmesan

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

- Tortellini äts året runt i Italien men mest under jultid. Det är en typisk mellanrätt som äts mellan förrätt och varmrätten. Det här är tre klassiska italienska julrätter som kommer från Bologna i regionen Emilia-Romagna som är väldigt känt för sin tortellini. säger Christian Campogiani, samarbetsparter till Barilla och köksmästare på Den gamle och havet.

Ingredienser

Instruktioner

Värm olivoljan i en stekpanna. Häll i tomatsåsen och låt sjuda i cirka 4 minuter. Koka tortellinin enligt anvisningar på paketet och tillsätt den i tomatsåsen. Lägg upp i en skål och strö parmesan över. Servera genast!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.