Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tortellini Burro e Salvia - Tortellini med smör och salvia

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Tortellini äts året runt i Italien men mest under jultid. Det är en typisk mellanrätt som äts mellan förrätt och varmrätten. Det här är tre klassiska italienska julrätter som kommer från Bologna i regionen Emilia-Romagna som är väldigt känt för sin tortellini. säger Christian Campogiani, samarbetsparter till Barilla och köksmästare på Den gamle och havet.

Ingredienser

Instruktioner

Koka tortellinin enligt anvisning på paketet, se till att spara lite av pastavattnet (cirka 1 dl). Smält smöret i en vid stekpanna. Lägg ner de hela salviabladen, tillsätt den kokade tortellinin och cirka 1 dl pastavatten. Värm ihop och servera genast på en tallrik.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.