Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tortellini med gorgonzolasås

 
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Värm mjölken försiktigt i en kastrull utan att den kokar upp. Smält smöret i en separat kastrull. Tillsätt mjölet under omrörning och låt det försiktigt koka i någon minut utan att det tar färg. Häll på den varma mjölken under omrörning och låt det koka i ca 10 minuter så att mjölsmaken försvinner. Smula ned gorgonzola i den varma såsen. Låt osten smälta under omrörning. Häll såsen över pastan. Krydda gärna med grovmalen svartpeppar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.