Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tortellini med spenat och rostade pinjenötter

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Drömmen för pastaälskare!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp tortellinin (jag brukar koka med broccolibuketterna i samma vatten mot slutet av koktiden) samtidigt hackar du löken och spenaten om du vill ha den i mindre bitar.
  2. Rosta pinjenötterna i en torr, het stekpanna. Lägg dem på ett fat vid sidan om. Ha i matfett i pannan, stek lök och häll sedan över grädde, mjölk och ha i osten. Lägg i spenaten på slutet. Smaka av ostsåsen med salt och peppar.
  3. Blanda ner såsen i kastrullen med tortellini eller i stekpannan och rör om.
  4. Strö över de rostade pinjenötterna och parmesanosten när du lagt upp på tallriken samt broccolibuketterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.