Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tortelliniröra med vitlök

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ytterligare en god och krämig röra som går fort!

Ingredienser

Instruktioner

Skär baconet i små bitar och stek i stekpanna. Finhacka paprika och fräs tillsammans med baconet. Rör ner creme fraiché, salta & peppra. Blanda ihop med den kokta tortellinin, häll upp på ett stort fat & strö över osten som får smälta! Servera genast!

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • annika84 27 juli 2008

    Så lätt, och sååå gott!!! Fanns bara creme fraiché vitlök/gräslök i affären men det blev ju också kanon... Toppen att man kan variera detta recept med många olika ingredienser och creme fraiché smaker, så att man kan man laga det ofta ;) Sambons betyg: "fem tummar upp av fem möjliga" :)

  • mammis 2 december 2008

    Jättelätt att tillaga och jättegott

  • safir74 7 juni 2010

    Jättegott var detta. Hade i vanlig cremé fraiche dock men pressade i 2 vitlöksklyftor och klippte över gräslök innan servering. Uteslöt dessutom paprikan och glömde tyvärr den rivna osten. Kommer att göra denna flera ggr då det gick så snabbt att laga.

  • bjuranna 10 februari 2014

    Gott, snabbt och enkelt! Jag hade crème fraîche med smak av vitlök och parmesan. Tyckte det blev lite flottigt, så nästa gång får bacon och paprika rinna av på papper. Vågade inte heller göra 4 portioner tortellini för jag tyckte mängden sås var för lite till 4 portioner. Dubblar nog såsen nästa gång.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.