Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tortiglioni gratinate

 
Skriv ut

Allt i ett... enkelt och smidigt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 225 grader
  2. Koka pastan enligt förpackningens anvisningar. Låt den rinna av.
  3. Skala och hacka löken. Skala och riv moroten. Fräs lök och morot i lite matfett tills löken är mjuk och glansig.
  4. Tillsätt köttfärsen och bryn allt jämnt smuligt. Tillsätt pressad vitlök, smulat lagerblad, vin, tomatkross, hälften av: grädden, hackad basilika, salt och peppar. Låt allt puttra samman ca: 20 minuter. Smaka av,
  5. Blanda den nykokta pastan med köttfärsen. Lägg allt i en smord eldfast form. Ringla resterande grädde över och strö tills parmesanostan ovanpå. Gratinera mitt i ugnem ca: 15 minuter eller tills allt är genomvarmt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.