Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tortiglioni med lövbiff & gorgonzola

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En snabb pasta rätt som passar både till vardag och fest:

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisnig. Skala och finhacka löken. Hetta upp oljan i en gryta. Fräs löken mjuk i oljan utan att den tar färg, ca 3 min. Tillsätt strimlad lövbiff och fräs i ytterligare 3 min.
  2. Tillsätt kalvfond, grädde och gorgonzola och låt sjuda upp under omrörning. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera pastan till gorgonzolasåsen och grovt hackad bladpersilja.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • felix 1 januari 2010

    Jätte gott

  • felix 1 januari 2010

    Använde nu till nyår ett finare kött, rygg biff blev supergott .Mycket enkelt .

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.