Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tortilla tandoori paj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En improviserad "paj". Fyllningen blev supergod och kan säkert användas till annat. Gott med grönsaker i fyllningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka purjolök, lök och paprika fint. Skala och riv morötterna och skiva champinjonerna.
  2. Skär kycklingen i ganska små bitar och stek dem i en stekpanna. Putta ut kycklingen mot kanterna och lägg i purjolök, lök, paprika och champinjoner. Låt det bli lite mjukt innan du blandar ihop det med kycklingen.
  3. Blanda ner morötterna och tillsätt salsa och tandoori. När morötterna mjuknat klicka i philadelphia och creme fraiche - låt gegga ihop. Tillsätt eventuellt milda mat om röran är för tjock, jag tror jag hade i ca 1 dl. Salta, peppra och krydda efter smak.
  4. Tryck ner en tortilla i botten på en form med avtagbara kanter. Det gör inget om det inte passar perfekt. Klicka i röran och bred ut den mot kanterna. Tryck på en tortilla som lock och strö lite ost på. Grädda i 225 grader i ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.