Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tortillachipstallrik med spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tortillachipstallrik med spenat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Lägg ut chips på 4 tallrikar. Vispa i mix for cheddar dip i mjölken. Koka upp under omrörning. Blanda cheddar dip, spenat, skinka eller keso och creme fraiche.
  3. Bred ut blandningen över chipsen. Strö över ost. Värm varje tallrik i ugn, ca 5 min, tills osten smält. Toppa med Old el paso picante salsa dip medium eller thick'n chunky original salsa.
  4. Tips! Värm tallrikarna i mikrovågsugn på högsta effekt (850W) i ca 1 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.