- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
En av ungarnas favoriter.
Bra bjudrätt då den kan förberedas och bara gratineras.
Instruktioner
- Hacka löken, inte för grovt.
Strimla kycklingen i ganska små bitar.
Bryn lök och kycklingbitar och krydda med salt och peppar.
- Häll på crème fraichen och låt småputtra några minuter. Blanda ev i paprikan.
- Fördela fyllningen på tortillabröden, rulla ihop och lägg i en smord, ugnssäker form. Strö över osten.
- Gratinera i ugn 225 grader, ca 10 minuter eller tills osten smält och fått fin färg.
Servera med en god sallad.
Publicerat den
11 november 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Detta brukar jag ofta göra hemma. Så himla gott och enkelt. Brukar köpa grillad kyckling istället plus att jag föredrar Arlas paprika/chili creme fraiche, men det är ju en smaksak!!
Den använde jag förr, men sen försvann den ett tag. Skönt att den är tillbaka.