Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tortillarullar med Sweet chilisås

(11 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegoda tortillas som man kan förbereda och sedan ställa in straxt innan gästerna kommer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek köttfärsen. Salta och peppra. Tillsätt hälften av crème fraichen och hälften av sweet chilisåsen samt hälften av paprikapulvret. Fyll varje tortillabröd med fyllningen och rulla ihop. Lägg dem med skarven nedåt i en ugnsfast form. Blanda resten av crème fraichen med resten av sweet chilisåsen (1dl) 1 msk paprikapulver, salt och peppar. Bred det över rullarna. Toppa med riven ost. Gratinera rullarna i 225 grader i ca 10 minuter.
  2. Servera med en god sallad

Liknande recept

Kommentarer (11)

  • mumsan 17 september 2008

    Oj vad gott å enkelt!

  • Lena 23 februari 2009

    Hejsan!! vi provad dessa rullar i fredas oh gud så gott. Kommer att garanterat göras flera ggr. Mvh Lena

  • Dansmyran 28 maj 2009

    Nu har vi tillagat och smakat av dessa rullar. Och de var vädigt goda. Gubben tyckte de var jättegoda. Själv tyckte jag det blev lite väl sött så nästa gång (jajemen de ska lagas fler gånger) tar jag nog hälften sweet chili och hälften vanlig chilisås så kanske det blir bra :-). Snabbt, enkelt och gott.

  • monicadanell 30 januari 2010

    Nu har jag gjort tortillarullar jag tyckte om dom men inte gubben han gillar inte sweet chilisås men jag kommer att göra om dom monica

  • ca70 8 mars 2010

    Tyvärr inget för oss, inte ens tonåringarna var speciellt förtjusta. En 2:a var vi överens om. Men smaken är olika, jag säger bara att det inte var för oss.

  • Okänd 6 september 2010

    Jag gjorde det här i lördags. Först när jag läste receptet trodde jag det var feltryck. Så mycket sweet chilisås!! Jag tog bara en kvarts deciliter och smakade av, till slut var jag uppe i hela dosen och det blev så gott. Inte sista gången jag tillagar det här, ska du veta =) 5 stjärnor från oss får du för ett lättlagat och gott recept som håller vad det lovar. Och jag tänker inte ta bort eller lägga till något i receptet.

  • mahya 3 februari 2011

    Ser väldigt gott ut,ska laga det imorgon!!!

  • mahya 5 februari 2011

    Jag har gjort rullarna igår och dem var jätte goda,kommer att göra dem flera gånger.

  • NadjaM 4 juni 2011

    Gjorde dessa förra veckan. Tyckte det var ganska gott, men för mkt sweet chili sås! SÅ jag testade steka köttfärs med BARA taco krydda, och sen så som det står i receptet! Vart jättebra!!! =)

  • loredana 12 augusti 2011

    Har gjort detta ett flertal gånger och jag tycker det är underbart gott. En del kan kanske tycka att det är för mycket sweet chilisås i men då jag tycker det är gott så är detta definitivt ett recept som passar mig. Försöker alltid ha några i frysen så jag kan ta fram och värma.

  • snovit22 3 maj 2012

    Jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.