Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toscaäppelkaka

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

På kortet har jag tagit dubbel sats av smeten. En mycket god äppelkaka.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva äpplena. Blanda ihop alla ingredienserna till smeten. Lägg äppelskivorna i en smord ungsäker form. Klicka eller bred smeten över. Grädda mitt i ugnen i 200 grader i ca 25 minuter. Servera äppelkakan ljummen med grädde eller vaniljsås

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • bocuracao 9 december 2008

    Härligt frisk och knaprig. Tack för receptet!

  • Shoutoutloud 11 september 2009

    det här var jättegott. hade hemodlade äpplen i. kakan tog slut på en kväll...

  • Shoutoutloud 17 september 2009

    har gjort den här 2 gånger nu...och den är så himla god! första gången hade jag så lite mandelflarn och då blandade jag med kokos, andra gången hade jag finhackad sötmandel. kokos passade hur bra som helst faktiskt. båda var goda, men blev helt olika.

  • pemann 18 maj 2010

    Denna kaka har blivit familjens favorit. Enkel att göra och kanon god=)

  • dag6 6 februari 2013

    God och lätt att göra

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.