25 år gammalt recept som jag använt flera gånger om året.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hej! Jag undrar ifall man kan byta till päron istället, tål inte äpplen/Kram & Glad påsk från Nässjö
Hej igen! Om jag ökar och gör till 8 personer, vad ändras gräddningstiden i ugnen till då?/Kram igen från Nässjö
Hej! Vi hade kalas nu i helgen då gjorde jag denna! Det var mycket gott med päron! Alla tyckte om det, min mormor som är över 80 år, tog flera gånger, det blev nog lite av en favorit för henne! Jag skall nog använda lika mycket socker som i receptet nästa gång, men det är bara för att jag är en liten "sockergris"! Vad tror du om att använda råsocker? Tusen tack för ditt fina recept, du gjorde alla glada, givetvis får du högsta betyg och en stor kram från mig/Linda