Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toscaäpplen

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En söndagsefterrätt som heter duga.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och kärna ur äpplena och dela dem mitt itu. Koka dem mjuka med socker och vatten. Lägg dem sedan i en smord ugnsform. Smält smöret till toscasmeten och rör ner övriga ingredienser och låt smeten sjuda några minuter. Klicka ut smeten över äpplena och gratinera i ugnen i ca 15 minuter i 225 grader.(De ska få fin färg) Serveras ljumma med vaniljglass eller vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.