Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toscaäpplen

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Perfekt efterrätt till höstmiddagen. Plocka de fallna äpplena och gör en ljuvlig dessert!

Ingredienser

Instruktioner

Avlägsna kärnhusen och skär äpplena itu. Riv nötterna och mandeln. I smöret rör du ner farinsocker, ingefära samt grovhackade nötter och mandlar. Smörj en ugnsform. Rada ut äppelhalvorna i formen. Lägg fettblandning i halvorna och strö över kanel. Ställ i 200 grader varm ugn cirka 20 minuter. Servera med vaniljglass eller vaniljsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.