Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toscakaka

 
Skriv ut

...med mandelmassa och Paulúns nötblandning...blir så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. *Ugn 175 grader. **Ugn 200 grader.
  2. Alla ingredienser ska vara rumstempererade och tänk även på att inte blanda massan för mycket.
  3. Mazarinmassa: Tillsätt smöret i små bitar i mandelmassan och därefter äggen, lite åt gången. Stryk ut smeten i en springform med bakplåtspapper i botten. *Gräddas i 175 °C ca 30 minuter.
  4. Toscasmet: Blanda alla ingredienser och låt sjuda tills smeten är gyllenbrun. Vänd ner två påsar Paulúns nötblandning. Låt kallna.
  5. Stryk toscasmeten på mazarinkakan. **Grädda i ytterligare ca 10 minuter i 200 °C. Dekorera med marsipankycklingar eller tomtar...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.