Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toscakaka med päron

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Annorlunda toscakaka.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa äggen och sockret till skum. Blanda torra ingredienserna och vänd ner dem i smeten. Tillsätt det smälta fettet och mjölken, rör blandningen jämn Bred ut smeten i en smord form och grädda ca 20 minuter på mitt falsen i 200 graders ugnsvärme. Tillred glasyren. Koka upp alla ingredienser under försiktig omrörning. Låt pärontärningarna rinna av och häll dem på den halvgräddade bottnen. Fördela glasyren över frukterna. Grädda ca 10 minuter i 225 graders ugnsvärme, tills ytan blir vackert gyllenbrun.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.