Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toscakladdkaka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Så god som godis wow

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarinet, vispa ägg och socker pösigt. blanda alla torra ingredienser. Häll i det smälta margarinet och de torra ingredienserna i äggsmeten och rör om ordentligt. häll i långpanna och grädda i 200g i 12-15 minuter.
  2. Under tiden koka cocossmeten blanda alla ingredienser i en kastrull utom koksen som blandas i sist. Koka i ca 5-7 minuter.
  3. Ta ut kakan och häll cocossmeten försiktgt över den ganska lösa kakan och fördela över hela kakan.
  4. Sätt tillbaka den i ugnen och grädda ytterligare 10 minuter. Låt den kallna skär i rutor. går jättebra att frysa. Den är som godis.

Kommentarer (2)

  • TinaBlomman 12 december 2008

    Låter riktigt smaskigt detta recept, ska prova det ikväll när mina barn kommer på besök. Återkommer om vad jag tyckte.

  • helena57 4 mars 2010

    detta ska testas i helgen skriver en kommentar efter =O)) Visa alla artiklar Länkar Sitemap Om Matklubben Pressmaterial Annonsinfo Kontakta oss Information om cookies Kontakt info@matklubben.se Matklubben i Sverige AB Wallingatan 37 111 24 Stockholm Sidan är skapad av Webbyrå PRODUKTION 203 Sök på matklubben.se Webbyrå PRODUKTION 203

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.