Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toscansk Tomatpaj

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 55 minuter
Skriv ut

Supergod paj, perfekt till fredagsbjudningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda ingredienserna till pajdegen, låt vila en liten stund. Tryck ut degen i en pajform, nagga den lite med en gaffel. Grädda pajskalet i 10 minuter i ugnen.
  2. Skär mozarella, tomaterna i skivor. Hacka de soltorkade tomaterna och basilikan i bitar.
  3. Vispa äggen, grädden, pressad vitlök, senapen och salt och peppar.
  4. Lägg i mozarella, tomater, soltorkade tomater och basilika i pajskalet, häll över äggstanningen, samt pinjenötterna.
  5. Grädda pajen ca 35 minuter i ugnen.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • charlotta_e 28 mars 2009

    Den var så god!!!! Tack för ett superrecept

  • EvisW 20 mars 2010

    Mycket god, den kommer jag definitivt göra igen :)

  • baknissa 16 april 2010

    Supergod paj som passar både till vardag som fest, både på buffébordet och som tillbehör till kräftskivan.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.