Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toscapäron

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mums

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala päronen och dela dem. Lägg frukthalvorna på ett ugnssäkert fat. Smält fettet, blanda ner övriga ingredienser och sjud upp under omrörning.
  2. Häll glasyren över frukten och grädda mitt i ugnen tills rätten har fått vacker färg, ca 10 minuter. Ät rätten ljummen med halvsmält glass eller vispad grädde.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • josefiin90 11 september 2008

    Detta receptet är underbart.. bruka laga det tillsammans med min pojkvänn, och det finns nog ingen som skulle säga att det inte smakade bra;)

  • Irene-59 19 oktober 2011

    Underbart gott o smidigt! Tack

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.