Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toscapäron

(2 kommentarer)  
Toscapäron Toscapäron
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

En lättlagad efterrätt som serveras med glass eller grädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda socker, smör, vetemjöl och mjölk, kokas upp under omrörning. Skålla o flaga sötmandeln.
  2. Om man använder färska päron förväll dem i så fall i socker.
  3. Häll smeten över päronen i en ugnsäker form 225 grader i 10 minuter.
  4. Gott att servera glass eller grädde till päronen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • JennyV 4 maj 2008

    Detta var en söt men väldigt god efterätt! Passar bra med något sött efter maten. Smeten var god, kunde nästan dubblas i mängd!

  • tycons 3 januari 2009

    Kompisarna hade sparat ditt recept och bjöd på det i helgen. Det blev ett perfekt avslut på en trevlig trerättersmiddag. Helt underbart. //Pelle.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.