Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toskansk bönsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Supergod och enkel!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela och skölj purjolöken. Skär i skivor. Fräs i olivolja i en stor gryta. Tillsätt vatten och buljongtärningar.
  2. Skala och skär morötterna i bitar. Dela blomkålen i buketter. Tillsätt morötter och blomkål till soppan. Låt soppan koka tills blomkålen är mjuk, 15–20 minuter.
  3. Skär en skåra i isterbandet och smula ner köttet i soppan. Tillsätt väl sköljda bönor. Låt soppan koka i ytterligare 5 minuter.
  4. Rosta brödet och skär det i tärningar. Servera soppan med brödtärningar, riven ost och olivolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.