Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tostada med poké-ceviche

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Frasig tortilla toppad med en rå laxröra som flörtar med både en peruansk ceviche och den trendiga hawaiianska rätten poké. Fritera gärna tortillan en dag i förväg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp oljan i en kastrull till 170-180 grader. Dela varje tortillabröd i 4 bitar. Fritera tortillabröden i omgångar så att de blir krispiga. Låt rinna av på ett hushållspapper.
  2. Skala och skär mango och gurka i små tärningar. Skiva salladslöken tunt. Skär laxen i cm-stora tärningar. Blanda majonnäs, sesamolja, soja och limejuice i en skål. Rör ner mango, gurka, salladslök, lax och koriander strax före servering.
  3. Toppa de friterade tortillabröden med laxröra och svarta sesamfrön. Servera gärna med salsa och avokado.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.