Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Trädgårdspanna med rökt fisk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rökt fisk på en bädd av färsk spenat serverad med en smakrik sås. En kul variant på gammal hederlig spenatstuvning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela fisken i portionsbitar. Dela spenatbladen om de är stora. Häll grädden och smakberedningen i en panna och rör om. Rör ner spenatbladen och lägg på fisken. Låt koka ca 2 min. Servera med kokt färskpotatis.
  2. Tips! Vill du variera rätten så byt ut den rökta fisken mot kassler eller rökt skinka.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • zonale 8 juni 2008

    Snabblagad och god. Varierade med kasslerskivor. Ska testa rökt lax nästa gång.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.