Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Träkolsgrillad tigerräka med Thai-såser

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kolla ursprunget - tigerräkor är kontroversiellt. Men gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halstra tigerräkan, med sitt skal, som tjänstgör som skydd och samtidigt ger smak, helst på träkolsbädd och vänd den efter två minuter. Den kan vara hårdgrillad utanpå men skall vara ljummen och nästan rå inuti. Skala innan den serveras.
  2. Koka riset enligt instruktionerna på paketet.
  3. Häll små såsklickar på tallriken - variera mellan Thai sötsur eller Thai cocos och starkare, t.ex Harissa...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.