Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tranbärs- och nötbröd

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Saftigt, snabbt, mörkt bröd med knapriga nötter och torkade tranbär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser i en degbunke. Rör ner sirap, filmjölk och tranbär. Häll degen i en smord, bröad eller bakpappersklädd form.
  2. Strö över nöt- och pumpamix, täck med bakplåtspapper. Grädda i 175 grader ca 1 timme. Låt svalna utan bakduk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.