Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tranbärskräm

(1 kommentar)  
Skriv ut

En Estnisk kräm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa tranbären, tillsätt vatten och kanel. När saften kokat upp, sila den och häll tillbaka i kastrullen. Koka upp och rör ner potatismjöl, blandat med litet kallt vatten.
  2. Servera väl avkyld med mjölk eller vispgrädde.

Kommentarer (1)

  • KMS 24 september 2008

    Jag lägger upp en bild på krämen som den blev när jag testade. Väldigt härlig färg men tyvärr var smaken lite klen, påminde mig om saftsoppan som serverades till risgrynsgröt i skolmatsalen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.