Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Transylvansk Pytt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Dom som inte gillar blodpudding brukar gilla den här rätten

Ingredienser

Instruktioner

Skär blodpuddingen i 2 cm kuber. Skala och hacka äpplet i samma storlek. Skala och hacka löken och strimla baconet. (både bacon , äpple och lök kan varieras efter smak och tycke) Stek sedan allt i en stekpanna till de fått färg, ca10minuter. Servera med smör och lingonsylt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • nilha 17 september 2009

    Mycket lätt och mycket gott! Jag tog bara ett halvt paket bacon till en-två personer vilket var lite minsta laget. Bacon blir det som ger smak och ju mindre man gillar blodpudding, desto mer bacon skulle jag tro! Det här kommer det bli varje gång jag köper blodpudding men troligen slänger jag även i kokt potatis i stekpannan!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.