Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Trattkantarell- och baconcrêpes

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

lika gott att äta som för- eller varmrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Gör en pannkakssmet för 4 pers.(se mjölpkt.) Grädda som vanliga pannkakor. Finhacka en gul lök, fräs med en liter trattkantareller, salta peppra. Ta upp, Knaperstek ett pkt bacon, lägg i svamp/lök ipannan. Pudra över 2 msk mjöl, slå på 3 dl mjölk eller gräddmjölk. koka ihop och låt det bli ganska tjockt. Fyll pannkakorna. Lägg i smord form och strö över riven ost. Gratinera 5 min ät och njut. Grönsallad är gott till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.