Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Trattkantarellsoppa med blåmögelost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En soppa som är både god och värmande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka svampen i "soppstora" bitar. Fräs löken och svampen i en gryta. Låt bryna så att all vätska försvinner.
  2. Slå på vatten och smula i buljongtärningarna. Låt soppan koka upp och sedan sjuda ca. 5 min. Häll i grädden och mjölken och låt sjuds i ca. 10 min.
  3. Riv ädelosten grovt och rör ner i den varma soppan så den smälter helt. Smaka av med salt och peppar.
  4. Vid servering vänds de tärnade äppelbitarna i. Serveras med ett varmt bröd med ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.