Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Trattkantarellsoppa med lingon

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lingon ger syrlighet åt denna mustiga, lättlagade svampsoppa.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken fint, rensa svampen och dela den i munsbitar. Fräs i smör tills det "knäpper" i svampen. Strö över mjölet, rör ut det och späd med vatten och grädde. Lägg i buljongtärningen. Låt sjuda några minuter, lägg i lingonen och sjud nån minut till. Smaka av med salt, peppar och färska örter. Garnera med lite stekt svamp och en kvist färsk rosmarin och servera till ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.